Focuri de armă la Londra: Poliţiştii au tras după un vehicul care a lovit intenţionat maşina ambasadorului ucrainean

Agenţi de poliţie britanici au tras focuri de armă spre un vehicul care a lovit intenţionat maşina parcată a ambasadorului Ucrainei în Marea Britanie, într-un incident produs sâmbătă în Londra.

1118 afișări
Imaginea articolului Focuri de armă la Londra: Poliţiştii au tras după un vehicul care a lovit intenţionat maşina ambasadorului ucrainean

Focuri de armă la Londra: Poliţiştii au tras după vehicul care a lovit intenţionat maşina ambasadorului ucrainean

Incidentul a avut loc sâmbătă în faţa Ambasadei ucrainene din Marea Britanie, în zona Holland Park, Kensington, din Londra.

Ambasada Ucrainei a semnalat că maşina oficială a ambasadorului, care era staţionată, a fost lovită intenţionat de un alt vehicul. "Poliţia a venit imediat, iar vehiculul suspect a fost blocat. În pofida blocajului, atacatorul a lovit încă o dată vehiculul diplomatic. În replică, agenţii de poliţie au deschis focul spre vehiculul suspect", a transmis Ambasada Ucrainei, citată de agenţia Reuters.

Poliţia metropolitană londoneză a transmis, potrivit BBC, că şoferul vehiculului a vrut să atace şi agenţii cu vehiculul, astfel că aceştia au deschis focul şi au utilizat un dispozitiv electric de imobilizare.

Un individ în vârstă de 40 de ani, şoferul vehiculului, a fost reţinut, nu este rănit, dar a fost transportat la un spital din raţiuni de precauţie.

Incidentul s-a încheiat şi nu este considerat a fi de tip terorist. Agenţii Scotland Yard încearcă să afle motivele atacului şi dacă sunt implicaţi complici.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici