VIDEO  Forţele armate de la Kiev anunţă recucerirea de noi teritorii

Trupele moscovite au fost nevoite să se retragă în mare grabă, pentru a nu fi înconjurate de inimici.

4695 afișări
Imaginea articolului Forţele armate de la Kiev anunţă recucerirea de noi teritorii

Armata de la Kiev reuşeşte să recupereze zonele ocupate de Rusia în regiunea Harkov, forţând trupele moscovite să-şi retragă în grabă trupele, pentru a nu fi înconjurate.

În videoclipul postat de armata ucraineană pe reţelele de socializare, soldaţii sunt văzuţi pozând cu steagul ucrainean în Hoptivka. „La 11 septembrie, Hoptivka a trecut sub controlul Forţelor Armate ale Ucrainei”, strigă bărbaţii din videoclipul „batalionul 130 îşi trimite salutările întregului popor ucrainean”.

Soldat ucrainean rupe afişul rusesc de pe panoul publicitar: gestul eliberării Harkovului

Videoclipurile şi mărturiile care atestă campania ucraineană de eliberare a regiunii Harkov de sub controlul rusesc se înmulţesc pe web. Într-o campanie care a durat de câteva zile, armata de la Kiev recuperează încet teritoriile pierdute prin anihilarea bazelor inamice şi prin punerea pe fugă pe ruşi.

Multe gesturi simbolice ănregistrate de drone şi telefoane mobile au fost postate apoi pe reţelele de socializare. Printre acestea se numără un clip în care un soldat ucrainean rupe un afiş pro-Rusia de pe un panou publicitar.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici