Forţele ruse au doborât mai multe drone în apropierea bazei aeriene ruse Hmeimim din Siria

Drone neidentificate au fost doborâte în apropierea bazei aeriene ruse Hmeimim din vestul Siriei, a anunţat duminică un purtător de cuvânt al forţelor militare ruse, citat de agenţia RIA, informează site-ul cotidianului Haaretz.

6125 afișări
Imaginea articolului Forţele ruse au doborât mai multe drone în apropierea bazei aeriene ruse Hmeimim din Siria

Forţele ruse au doborât mai multe drone în apropierea bazei aeriene ruse Hmeimim din Siria

Potrivit autorităţilor militare ruse, nu s-au înregistrat pagube materiale în incinta bazei aeriene în urma acestui incident.

În luna ianuarie, Ministerul Apărării de la Moscova a prezentat drone care ar fi fost capturate în urma atacurilor care au vizat două baze militare ruse din Siria. Autorităţile ruse au susţinut la acel moment că atacurile ar fi fost efectuate cu sprijin din afara Siriei.

Preşedintele Vladimir Putin a declarat după atacuri că Moscova cunoaşte cine a organizat aceste acţiuni ce au vizat bazele ruse din Siria, însă a refuzat să indice la cine se referă, precizând doar că nu este vorba de Turcia.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici