Fost director al echipei de campanie a lui Donald Trump, acuzat că ar fi încercat să influenţeze doi martori în ancheta procurorului Robert Mueller

Procurorul special Robert Mueller l-a acuzat pe Paul Manafort, fost director al echipei de campanie a lui Donald Trump, că ar fi încercat să influenţeze doi potenţiali martori înainte de proces, încălcând astfel condiţiile eliberării sale pe cauţiune, relatează site-ul agenţiei Dpa şi postul BBC.

150 afișări
Imaginea articolului Fost director al echipei de campanie a lui Donald Trump, acuzat că ar fi încercat să influenţeze doi martori în ancheta procurorului Robert Mueller

Fost director al echipei de campanie a lui Donald Trump, acuzat că ar fi încercat să influenţeze doi martori în ancheta procurorului Robert Mueller

Mueller, care este investigat pentru conexiunile pe care le avea cu Rusia în timpul campaniei electorale a lui Donald Trump, ar fi încercat să contacteze martorii prin telefon şi cu ajutorul unui serviciu de mesagerie care foloseşte coduri de criptare.

Mueller a anunţat că astfel Manafort a încălcat una din condiţiile eliberării sale înainte de proces, iar echipa sa a cerut ca fostul director al echipei de campanie a lui Donald Trump să fie din nou reţinut, se arată într-un document al procurorului special.

Manafort înfruntă mai multe acuzaţii privind relaţiile sale cu Viktor Ianucovici, fostul preşedinte al Ucrainei şi un aliat al guvernului rus. Acuzaţiile implică spălare de bani, fraude bancare şi evaziune fiscală.

Acesta ar fi participat, în iunie 2016, la o întâlnire cu fiul preşedintelui Trump, Donald Tump Jr., Jared Kushner şi un avocat rus.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici