Fosta prinţesă a Japoniei pleacă în Statele Unite ale Americii pentru a începe o viaţă nouă. Mako a renunţat la titlul regal pentru a fi alături de soţ

Fosta prinţesă a Japoniei Mako, nepoata împăratului, a plecat duminică din ţară împreună cu noul ei soţ pentru a începe o nouă viaţă în Statele Unite.

5435 afișări
Imaginea articolului Fosta prinţesă a Japoniei pleacă în Statele Unite ale Americii pentru a începe o viaţă nouă. Mako a renunţat la titlul regal pentru a fi alături de soţ

Sursa foto: profimedia

Cunoscută actualmente sub numele de Mako Komuro, după ce a renunţat la titlul regal pentru a se căsători cu iubitul ei din facultate, Kei Komuro, fosta prinţesă a Japoniei a fost întâmpinată de admiratori pe Aeroportul Internaţional Haneda din Tokyo. Ambii soţi, în vârstă de 30 de ani, s-au îmbarcat pentru zborul care duce la New York.

Căsătoria prinţesei Mako a captivat Japonia atunci când aceasta a decis să se mărite cu cineva fără rang nobiliar. Mediatizarea familiei regale şi-a pus amprenta pe sănătatea mintală a prinţesei, care a fost diagnosticată cu tulburare de stres post-traumatic în acest an, după ce logodna lor a fost afectată de un scandal financiar, de un control intens al presei şi ultimii trei ani în care cuplul a fost mai mult separat.

Imediat după nuntă, Mako, fiica prinţului moştenitor Akishino şi a prinţesei moştenitoare Kiko, a primit primul paşaport pentru a-l putea însoţi pe Kei la New York, unde lucrează la o firmă de avocatură, relateaza Reuters.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici