Fostul ministru britanic pentru Brexit: Parlamentul nu va aproba acordul propus de Theresa May/ Prim-ministrul ar putea primi votul de neîncredere din partea parlamentarilor

Fostul ministru britanic pentru Brexit, David Davis, a transmis că Parlamentul britanic nu va aproba aplicarea acordului pentru Brexit negociat de Theresa May şi Uniunea Europeană, adăugând că prim-ministrul va fi nevoit să ceară un acord diferit, relatează Reuters.

2390 afișări
Imaginea articolului Fostul ministru britanic pentru Brexit: Parlamentul nu va aproba acordul propus de Theresa May/ Prim-ministrul ar putea primi votul de neîncredere din partea parlamentarilor

Fostul ministru britanic pentru Brexit: Parlamentul nu va aproba acordul propus de Theresa May

„Cred că propunerea va fi respinsă de membrii Camerei Comunelor. Apoi prim-ministrul va fi nevoit să vină cu o alternativă”, a declarat David Davis.

Cel puţin cinci membri ai Guvernului de la Londra au demisionat ca protest faţă de acordul pe tema Brexit negociat cu Uniunea Europeană.

David Davis a demisionat în luna iulie din funcţia de ministru pentru Brexit, pe fondul opoziţiei sale faţă de poziţia Londrei în legătură cu procesul de ieşire al Marii Britanii din Uniunea Europeană.

Prim-ministrul britanic ar putea primi votul de neîncredere din partea parlamentarilor

Parlamentarii conservatori au depus numărul necesar de scrisori necesare pentru iniţierea moţiunii de demitere a prim-ministrului britanic Theresa May, conform unei surse citată de BrexitCentral şi Reuters.

Este nevoie de 48 de scrisori pentru a declanşa moţiunea de demitere.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici