Fostul premier al Italiei, Sivlio Berlusconi, INTERNAT în spital

Silvio Berlusconi, fost prim-ministru al Italiei, a fost preluat de o ambulanţă şi transportat marţi dimineaţă la spitalul San Raffaele din Milano, au anunţat surse din anturajul său, citate de cotidianul Corriere della Sera.

1411 afișări
Imaginea articolului Fostul premier al Italiei, Sivlio Berlusconi, INTERNAT în spital

Fostul premier al Italiei, Sivlio Berlusconi, INTERNAT în spital

„Silvio Berlusconi a fost transportat la San Raffaele în această dimineaţă pentru a trata o colică renală acută”, a declarat sursa, menţionând că fostul prim-ministru va fi prezent la un eveniment al partidului Forza Italia, pe care îl conduce.

Momentan nu există mai multe informaţii despre starea fostului premier, în vârstă de 82 de ani.

Silvio Berlusconi a îndeplinit funcţia de prim-ministru al Italiei între anii 1994-1995, 2001-2006 şi 2008-2011.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici