Fostul preşedinte al Fox News, Roger Ailes, care l-a consultat pe Donald Trump în campania electorală, a murit la vârsta de 77 de ani

Fostul CEO al postului de televiziune Fox News a murit joi dimineaţa, la vârsta de 77 de ani, scrie New York Post. Roger Ailes a lucrat la Fox News timp de 20 de ani, iar în tot acest timp a reuşit să transforme reţeaua conservatoristă în cel mai de succes canal de televiziune din istorie.

540 afișări
Imaginea articolului Fostul preşedinte al Fox News, Roger Ailes, care l-a consultat pe Donald Trump în campania electorală, a murit la vârsta de 77 de ani

Roger Ailes, fostul CEO al Fox News, a murit la vârsta de 77 de ani (Imagine: Fox News Channel)

Soţia sa, Elizabeth, a făcut anunţul în această dimineaţă.
 
“Sunt profund întristată şi am inima frântă, când anunţ că soţul meu, Roger Ailes, a murit în această dimineaţă”, a spus aceasta.
 
”Roger a fost un soţ iubitor cu mine, un tată minunat fiului nostru Zachary, şi un prieten loial pentru mulţi oameni. De asemenea, era un patriot, profund recunoscător să trăiască într-o ţară care i-a oferit atâtea oportunităţi pentru a munci din greu, pentru a se ridica şi a oferi înapoi. În timpul carierei sale, care s-a întins pe mai bine de cinci decenii, munca sa în divertisment. politică şi ştiri - a afectat vieţile a milioane de oameni. Deci chiar dacă îi deplângem moartea, îi celebrăm viaţa”, a mai spus soţia lui Ailes.
 
După ce a muncit două decenii în cadrul televiziunii, Ailes şi-a dat demisia anul trecut, în iulie, după presupuse acuzaţii de hărţuire sexuală la adresa mai multor colege de-ale sale, printre care prezentatoarele Gretchen Carlson şi Megyn Kelly.
 
Roger a negat orice fel de acuzaţii pe marginea acestui subiect.
 
Fostul preşedinte al Fox News Roger Ailes, l-a consiliat pe Donald Trump în campania electorală, potrivit The New York Times.

Ziarul american scria că Roger Ailes a fost angajat să-l ajute pe Donald J Trump să se pregătească pentru cele mai importante dezbateri prezidenţiale la care urma să participe candidatul republican în lupta pentru Casa Albă. Acesta l-ar fi pregătit pentru prima dezbatere între Donald Trump şi Hillary Clinton.

Pentru Ailes, legătura cu campania lui Donald Trump era o formă de revenire după ce a fost îndepărtat din fruntea reţelei de televiziune pentru care a lucrat încă de la înfiinţare (1996). 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici