Fostul preşedinte francez Jacques Chirac, spitalizat la Paris din cauza unei infecţii pulmonare

Fostul preşedinte al Franţei Jacques Chirac a fost spitalizat duminică dimineaţă, la Paris, din cauza unei infecţii pulmonare, informează cotidianul Le Point.

1094 afișări
Imaginea articolului Fostul preşedinte francez Jacques Chirac, spitalizat la Paris din cauza unei infecţii pulmonare

(Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Fostul preşedinte al Franţei Jacques Chirac a fost spitalizat duminică dimineaţă, la Paris, din cauza unei infecţii pulmonare, informează cotidianul Le Point.

Jacques Chirac se află la Spitalul La Pitié-Salpêtrière din Paris, a declarat ginerele său, Frédéric Salat-Baroux.

La revenirea la Paris din Maroc, unde se afla cu familia, Chirac, în vârstă de 83 de ani, "a fost spitalizat duminică dimineaţă la Clinica Pitié-Salpêtrière pentru tratarea unei infecţii pulmonare. Va rămâne internat în următoarele zile", a precizat Salat-Baroux.

Jacques Chirac a fost preşedinte al Franţei în perioada 1995-2007, după ce a deţinut funcţia de prim-ministru în intervalul 1974-1976 şi 1986-1988. Din 1977 până în 1995, Chirac a fost primar al oraşului Paris.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici