FOTO | ATAC ARMAT comis într-un club de noapte din Germania: Un mort şi trei răniţi în stare gravă/ Autorităţile germane exclud ipoteza unui act terorist

O persoană a fost ucisă, iar alte trei au fost grav rănite după ce un individ a deschis focul, în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, într-un club de noapte din sudul Germaniei, criminalul fiind împuşcat mortal de agenţii de poliţie, relatează publicaţia Die Welt.

3534 afișări
Imaginea articolului FOTO | ATAC ARMAT comis într-un club de noapte din Germania: Un mort şi trei răniţi în stare gravă/ Autorităţile germane exclud ipoteza unui act terorist

ATAC ARAT comis într-un club de noapte din Germania: Un mort şi trei răniţi în stare gravă

Atacul armat a avut loc în jurul orei 4.30 (5.30, ora României) într-un club de noapte situat pe strada Max Stromeyer din oraşul Konstanz.

Un individ a deschis focul la întâmplare, omorând o persoană şi rănind grav alte trei, inclusiv un agent de poliţie.

Autorul atacului a fost împuşcat mortal în schimburile de focuri cu poliţia.

Sute de persoane au fost evacuate din clubul de noapte din cauza atacului armat. Autorităţile germane încearcă să afle motivul atacatorului, un cetăţean german care avea 34 de ani.

 

Autorităţile germane exclud ipoteza unui act terorist în cazul atacului din clubul de noapte

Autorităţile germane au exclus ipoteza unui act terorist în cazul atacului armat comis de un cetăţean irakian, în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, într-un club de noapte din orăşelul Konstanz.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Konstanz, Fritz Bezikofer, a declarat pentru postul N-tv că autorul era un cetăţean irakian care locuia de mult timp în Germania, dar care nu era solicitant de azil.

"Motivul atacatorului, care a acţionat singur, nu se cunoaşte. Continuăm investigaţia, dar circumstanţele atacului din clubul de noapte sunt mai clare şi putem exclude ipoteza unui act terorist", a precizat oficialul german.

 

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici