FOTO | Atac armat în Manila. Un agent de securitate, furios că a fost concediat, a rănit cel puţin o persoană şi a luat 30 de ostatici

  • Un bărbat înarmat a deschis focul într-un centru comercial din Manilla.
  • Atacatorul, agent de securitate al unui mall, era supărat că a fost concediat.
  • A rănit cel puţin o persoană şi a luat ostatici până la alte 30 de persoane, anunţă, luni, poliţia şi presa locală.
1216 afișări
Imaginea articolului FOTO | Atac armat în Manila. Un agent de securitate, furios că a fost concediat, a rănit cel puţin o persoană şi a luat 30 de ostatici

Sursa: Profimedia Images

O persoană a fost împuşcată şi a fost dusă la un spital, a declarat pentru ANC Francis Zamora, primarul districtului San Juan.

Incidentul s-a produs în jurul orei locale 10 dimineaţa.

Bărbatul rănit era un agent de securitate al mallului.

„În prezent negociem cu această persoană”, a spus primarul, adăugând că bărbatul s-a supărat după ce a fost concediat de la locul de muncă, în V-Mall din Greenhills.

Bărbatul a ameninţat că ar avea asupra lui o grenadă, dar poliţia nu a confirmat acest lucru.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici