FOTO: Cel puţin 8 morţi şi 24 de răniţi, după ce o clădire s-a prăbuşit în Cairo

  • O clădire s-a prăbuşit într-o zonă populară din Cairo.
  • Cel puţin opt persoane şi-au pierdut viaţa.
  • Alte 24 de persoane sunt rănite.
417 afișări
Imaginea articolului FOTO: Cel puţin 8 morţi şi 24 de răniţi, după ce o clădire s-a prăbuşit în Cairo

FOTO: Profimedia

O clădire s-a prăbuşit în districtul Gesr Suez, la est de Cairo, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Primele indicii arată că prăbuşirea a venit după o explozie într-o unitate de producţie de produse lactate situată la parter.

Cel puţin opt persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 24 sunt rănite, dar numărul victimelor ar putea fi mai mare, scrie Agenţia ANSA.

„Guvernatorul Khaled Abdel Aal a mers imediat la locul accidentului însoţit de forţele de protecţie civilă”, anunţă autorităţile. El a ordonat formarea unui comitet care să verifice clădirile din jur, în timp ce pompierii caută alte victime sub dărâmături.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici