FOTO Trei poliţişti morţi şi zece persoane rănite în dublul atac sinucigaş din Jakarta

Trei agenţi de poliţie au fost ucişi, iar alte zece persoane au fost rănite în urma a două atentate sinucigaşe produse miercuri seară în oraşul Jakarta, anunţă autorităţile indoneziene, citate de postul Channel News Asia.

368 afișări
Imaginea articolului FOTO Trei poliţişti morţi şi zece persoane rănite în dublul atac sinucigaş din Jakarta

UPDATE 22:39 Autorităţi: Trei poliţişti, ucişi în dublul atac sinucigaş din Jakarta; alte zece persoane, rănite

 Trei agenţi de poliţie au fost ucişi, iar alte zece persoane au fost rănite în urma a două atentate sinucigaşe produse miercuri seară în oraşul Jakarta, anunţă autorităţile indoneziene, citate de postul Channel News Asia.

Trei poliţişti şi cei doi terorişti au murit, a declarat Setyo Wasisto, şeful Poliţiei indoneziene. Alţi cinci agenţi de poliţie şi cinci civili au fost răniţi.

Atentatul, care deocamdată nu a fost revendicat, a avut loc miercuri la ora 21.15 (17.15, ora României) în apropierea unei staţii de autobuz din zona Kampung Melayu, în partea de est a oraşului Jakarta.

Autorităţile indoneziene au luat măsuri speciale de securitate după producerea atacului terorist.

Atentatul a avut loc în apropierea unei staţii de autobuz din zona Kampung Melayu, în partea de est a oraşului Jakarta.

Cel puţin doi oameni au murit, iar alţi cinci au fost răniţi. Conform unor surse, au fost două explozii, iar una dintre persoanele ucise este agent de poliţie. Alţi doi poliţişti au fost răniţi.

"Exploziile produse în apropierea terminalului auto Kampung Melayu probabil sunt un atac sinucigaş", a transmis Poliţia din Jakarta.

Incidentul a avut loc la ora 21.15 (17.15, ora României).

Autorităţile indoneziene au luat măsuri speciale de securitate după producerea atacului.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici