FOTO Consiliera lui Donald Trump, subiectul unui nou SCANDAL la Casa Albă. Ipostazele în care a fost fotografiată la o întrevedere oficială din Biroul Oval

Consiliera lui Donald Trump, Kellyanne Conway, a reuşit să înfurie utilizatorii reţelelor de socializare, după ce imaginile apărute cu ea în Biroul Oval au arătat-o în ipostaze controveste, scrie Daily Mail.

24416 afișări
Imaginea articolului FOTO Consiliera lui Donald Trump, subiectul unui nou SCANDAL la Casa Albă. Ipostazele în care a fost fotografiată la o întrevedere oficială din Biroul Oval

FOTO Consiliera lui Donald Trump, subiectul unui nou SCANDAL la Casa Albă. Ipostazele în care a fost fotografiată au consternat o ţară întreagă

Fotografiile date publicităţii o surprind pe blondă urcată pe canapeaua din Biroul Oval, în genunchi, cu tocurile intrând în ţesătură, în timp ce face poze invitaţilor preşedintelui.

La un moment dat, aceasta este surprinsă în timp ce trimite mesaje, în aceeaşi poziţie nefirească şi nedemnă de o întrevedere oficială.

Imaginile au stârnit cu atât mai multe comentarii cu cât evenimentul era dedicat întrevederii dintre Trump şi liderii de culoare ai unor universităţi şi colegii de prestigiu din Statele Unite ale Americii.

Americanii au scris că modul în care s-a comportat Conway denotă lipsă de respect şi că acest moment nu poate fi considerat unul oficial şi nu poate fi luat în serios.

 

 

 

 

La începutul lunii februarie, Conway a fost ţinta unui alt scandal. Aceasta ar fi încălcat normele de etică federale ale SUA îndemnând oamenii să cumpere produsele de modă comercializate de Ivanka Trump, fiica preşedintelui, potrivit The New York Times.

"Mergi şi cumpăra lucrurile produse de Ivanka, este ceea ce aş spune", a declarat Conway în cadrul unui interviu la Fox News. "Am de gând să vă ofer o reclamă gratis: Mergeţi să cumpăraţi astăzi, oameni buni. Găsiţi totul online.”

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici