FOTO Imaginea speranţei că în curând vom renunţa la ele: Un nou-născut smulge masca medicului, imediat după ce vine pe lume

Un nou-născut care încearcă să smulgă masca ginecologului imediat ce a venit pe lume – este imaginea postată de un ginecolog din Dubai, care a devenit rapid viral pe reţelele de socializare.

5218 afișări
Imaginea articolului FOTO Imaginea speranţei că în curând vom renunţa la ele: Un nou-născut smulge masca medicului, imediat după ce vine pe lume

FOTO Imaginea speranţei că în curând vom renunţa la ele: Un nou-născut smulge masca medicului imediat după ce vine pe lume

Imaginea postată de medicul dr. Samer Cheaib e însoţit de mesajul: „Cu toţii vrem un semnal că ne vom da jos în curând măştile”.

Unii au definit poza drept imaginea simbolică a anului 2020.

Medicul, care vorbeşte adesea despre munca sa pe profilurile de pe reţelele de socializare, oferind mesaje pozitive şi de speranţă în special în perioada pandemiei, a dorit să împărtăşească imaginea care a fost comentată şi distribuită rapid.

Mulţi au spus că e fotografia anului, alţii că o astfel de imagine încălzeşte inimile şi transmite sentimente pozitive cu privire la viitor.

 

 

În replică, dr. Cheaib a explicat că „este un nou-născut cu viziune”.

Vorbind despre fotografie, el a declarat pentru GulfNews: „Acest copil a fost al doilea dintr-o pereche de gemeni a căror naştere a avut loc acum câteva săptămâni. Tatăl fericit m-a fotografiat ţinând copiii. Al doilea a încercat să-mi smulgă masca şi tatăl a simţit nevoia să surprindă acest moment. Imaginea e un semnal pozitiv şi cred că îi face pe cei care o văd să zâmbească. Pozitivitatea şi zâmbetul vor funcţiona pentru a spori imunitatea oamenilor şi pentru a ajuta la combaterea pandemiei".

O altă fotografie simbolică a pandemiei a venit din Milano, în martie, cea a unui nou-născut întins pe burtă în pătuţ, cu un scutec pe care a fost desenat un curcubeu şi mesajul „totul va fi bine!”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici