FOTO: Mătuşa dictatorului nord-coreean Kim Jong-un reapare în public, după şase ani de la execuţia soţului său

Mătuşa dictatorului nord-coreean Kim Jong-un a fost văzută în public, pentru prima oară de la execuţia soţului ei, în 2013, transmite BBC.

3564 afișări
Imaginea articolului FOTO: Mătuşa dictatorului nord-coreean Kim Jong-un reapare în public, după şase ani de la execuţia soţului său

Sursa FOTO: Twitter

Kim Kyong-hui este fiica fondatorului Republicii Democratice Populare Coreea (RPDC), Kim Il-sung, precum şi sora fostului lider Kim Jong-il.

Femeia nu a mai fost văzută în public de când soţul ei, Chang Song-thaek, a fost executat de către nepotul ei, pentru „acte de trădare”. 

Totuşi, presa de stat a publicat, duminică, o fotografie în care femeia poate fi văzută bucurându-se de festivităţile de Anul Nou. 

Fotografia, publicată de agenţia de presă de stat KCNA, o arată pe Kim Kyong-hui aşezată lângă Kim Jong-un şi soţia lui, într-un teatru aglomerat din Pyongyang. De asemenea, mătuşa dictatorului a fost inclusă pe lista oficialilor de rang înalt prezenţi la ceremonie. 

Oliver Hotham, editor la NK News, care relatează despre evenimentele din statul izolat, spune că reapariţia femeii a fost o surpriză totală. 

„Mulţi observatori ai Coreei de Nord au presupus că Kim Kyong-hui a fost ucisă după execuţia soţului sau că aceasta a fost exilată”, a declarat Hotham pentru Reuters. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici