FOTO Mike Pence, vicepreşedintele SUA, fotografiat când atingea un hardware NASA, de care era ataşat un semn cu ”Nu atingeţi”

Mike Pence, vicepreşedintele Statelor Unite ale Americii, a fost fotografiat în timp ce atingea un hardware NASA, de care era ataşat un semn pe care scria cu majuscule ”NU ATINGEŢI”, informează The Independent.

848 afișări
Imaginea articolului FOTO Mike Pence, vicepreşedintele SUA, fotografiat când atingea un hardware NASA, de care era ataşat un semn cu ”Nu atingeţi”

FOTO Mike Pence, vicepreşedintele SUA, fotografiat când atingea un hardware NASA, de care era ataşat un semn cu ”Nu atingeţi”

În timpul unui tur la centrul spaţial Kennedy, Mike Pence nu a respectat una dintre cele mai importante reguli din cadrul unei astfel de instituţii. Deşi semnul era vizibil, scris cu majuscule, ”NU ATINGEŢI”, vicepreşedintele a ignorat mesajul şi tot a pus mâna pe un hardware Orion al NASA, care în viitor ar putea ajutia astronauţii să călătorească cât mai adânc în spaţiu.

Nava spaţială este va fi pregătită pentru zbor în 2019, la vârful unui sistem de lansare spaţială SLS sau Space Launch System.

Dar, pentru moment, dispozitivul este depozitat într-o cameră curată, pentru siguranţă. Orice problemă ar afecta nava, ar întârzia extrem de mult misiunile importante ale NASA.

Exact acest dispozitiv a simţit nevoia Mike Pence să îl atingă, în ciuda instrucţiunilor clare de a nu face acest lucru.

Iată fotografia:

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici