FOTO O avalanşă a avut loc în staţiunea Tignes din Alpii francezi. Mai multe persoane, prinse sub zăpadă

Mai multe persoane sunt blocate sub zăpadă în urma unei avalanşe care a avut loc marţi dimineaţa pe o pistă de schi din staţiunea Tignes, din Alpii francezi, informează Le Figaro.

837 afișări
Imaginea articolului FOTO O avalanşă a avut loc în staţiunea Tignes din Alpii francezi. Mai multe persoane, prinse sub zăpadă

O avalanşă a avut loc în staţiunea Tignes din Alpii francezi. Mai multe persoane, prinse sub zăpadă

Până în prezent nu a fost confirmată existenţa vreunor victime în urma avalanşei care a avut loc marţi dimineaţa pe o pistă de schi din staţiunea Tignes, din Alpii francezi, deşi iniţial s-ar fi semnalat că ar exista mai multe persoane rămase blocate sub zăpadă, informează autorităţile locale, citată de BFM TV.

”Potrivit martorilor, ar exista mai multe persoane prinse sub avalanşă”, a precizat anterior un purtător de cuvânt al jandarmeriei locale.

O operaţiune de salvare este în curs, din cauza vizibilităţii reduse nu au putut fi desfăşurate la faţa locului elicoptere, membri echipelor de salvare trebuind să se deplaseze pe jos.

Potrivit presei locale, în jurul orei locale 11:00 ( 12:00, ora României) la faţa locului s-ar fi aflat aproximativ 300 de persoane.

Luni a fost emisă o avertizare de avalanşă pentru staţiunea Tignes. Riscul de avalanţă era semnalat ca fiind de gradul 4 din 5.

Potrivit informaţiilor transmise de postul de radio Europe 1, două grupuri de schiori au fost prinse de avalanşă.

Până în acest moment nu a fost făcut public niciun bilanţ.

La 13 februarie, patru schori au murit în urma unei avalanşe în aceeaşi staţiune din departamentul Haute-Savoie.

Mai multe imagini transmise live din staţiunea Tignes pot fi văzute la acest link.

 

 

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici