FOTO | Prima apariţie publică a lui Kim Jong Un. ”A dispărut” 22 de zile în contextul zvonurilor izbucnirii epidemiei de coronavirus în Coreea de Nord

  • Kim Jong Un a vizitat ”Palatul Soarelui” pentru a-i aduce un omagiu tatălui său.
  • Ultima dată când Kim Jong Un a apărut în public a fost pe 25 ianuarie.
  • Kim Jong Un a dat ordin ca un înalt oficial, suspect de coronavirus, să fie executat
4323 afișări
Imaginea articolului FOTO | Prima apariţie publică a lui Kim Jong Un. ”A dispărut” 22 de zile în contextul zvonurilor izbucnirii epidemiei de coronavirus în Coreea de Nord

FOTO | Prima apariţie publică a lui Kim Jong Un. ”A dispărut” 22 de zile în contextul zvonurilor izbucnirii epidemiei de coronavirus în Coreea de Nord

Kim Jong Un şi-a făcut prima apariţie în public după 22 de zile. Liderul de la Phenian ”a dispărut” în toată această perioadă în contextul în care presa internaţională a scris despre un posibil start de epidemie de coronavirus şi în Coreea de Nord.

Kim Jong Un a vizitat ”Palatul Soarelui” pentru a-i aduce un omagiu tatălui său, Kim Jong-il, care a murit în 2011. Pe 16 februarie este ziua de naştere a lui Kim Jong-il şi, implicit, zi de sărbătoare naţională în Coreea de Nord.

Ultima dată când Kim Jong Un a apărut în public a fost pe 25 ianuarie, când a participat la evenimentele prilejuite de Anul Nou lunar.

Coreea de Nord nu a raportat niciun caz de îmbolnăvire cu coronavirus. Presa internaţională a scris în urmă cu două zile că liderul nord-coreean a dat ordin ca un înalt oficial, suspect de infecţie cu virusul din China, să fie executat după ce a părăsit zona de carantină şi a mers la o baie publică.

Presa nord-coreeană notează şi că Kim Jong Un a decretat că ţara funcţionează după legea marţială pentru a preveni răspândirea virusului pe teritoriul Coreei de Nord. Phenian-ul a închis graniţa cu China şi a limitat la minimum călătoriile între cele două ţări. De asemenea, perioada de carantină din Coreea de Nord a fost ridicată la 30 de zile, nu la 14 aşa cum este în restul ţărilor afectate de virus.


sursa foto: profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici