FOTO Selfie la locul ATACULUI din Londra. Gestul unui pieton a încins reţelele de socializare, internauţii vor să-l identifice şi să-i aplice pedeapsa sharing-ului

Un pieton care s-a oprit să îşi facă fotografii cu un selfie stick în faţa victimelor atentatului terorist petrecut miercuri, pe Westminster Bridge, a stârnit furia oamenilor pe internet.

5936 afișări
Imaginea articolului FOTO Selfie la locul ATACULUI din Londra. Gestul unui pieton a încins reţelele de socializare, internauţii vor să-l identifice şi să-i aplice pedeapsa sharing-ului

FOTO. Selfie la locul ATACULUI din Londra. Gestul unui pieton a încins reţelele de socializare, internauţii vor să-l identifice şi să-i aplice pedeapsa sharing-ului

Patru persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 40 sunt rănite, printre care se numără şi doi români, în urma atacului terorist petrecut miercuri în Londra. Autorul atacului de lângă Parlamentul britanic a fost împuşcat mortal.

Cel puţin 40 de pietoni care se aflau pe podul Westminster au fost loviţi de un autoturism 4x4. Autorul atacului terorist a intrat fără milă în oamenii care se aflau în faţa Parlamentului Britanic, accidentând pietoni dar şi un biciclist.

Gestul bărbatului care şi-a făcut selfie după atacul terorist a produs repulsie în rândul oamenilor care i-au văzut imaginea pe internet, aceştia declarându-se „dezgustaţi”.

Acesta poate fi văzut purtând ochelari de soare în timp ce foloseşte un selfie stick pentru a imortaliza mai multe imagini în faţa scenei haotice.

Referindu-se la acest gest, un utilizator de internet a declarat: 'Incredibil cum poate cineva să creadă că este acceptabil să facă asta'.

 

Martorii atacului au povestit  că după scena atacului, podul Westminster arată ca un „film dezastruos de la Hollywood”, iar cei care au fost prinşi făcându-şi fotografii în faţa scenei pline de victime au produs repulsie.

„Ruşine pentru cei care îşi fac selfie-uri în loc să îi ajute pe cei răniţi. Se pare că am devenit o naţiune de persoane nemiloase care nu vor decât să se promoveze pe sine”, a scris un britanic pe reţelele de socializare.

Un altul a remarcat: „Incredibil! Unii oameni sunt de-a dreptul dezgustători! Haideţi să-l găsim pe acest individ bolnav şi să-l facem de ruşine în mod public!”, în timp ce un alt britanic a fost revoltat la rândul său: „Ce e în neregula cu unii oameni? Fără creier. Marionetă”.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici