FOTO Un avion a ieşit de pe pistă, pe un aeroport din Italia - presă

Un avion experimental de dimensiuni mici a ieşit de pe pistă, în cursul manevrei decolării de pe Aeroportul Cristofor Columb din oraşul italian Genova, relatează publicaţiile Il Secolo şi Genova Today.

458 afișări
Imaginea articolului FOTO Un avion a ieşit de pe pistă, pe un aeroport din Italia - presă

Un avion a ieşit de pe pistă, pe un aeroport din Italia - presă

Avionul, de tip Piaggio P180, încerca să decoleze în cursul unui test, miercuri după-amiază, dar nu a reuşit. Încercând să aterizeze forţat, aeronava a ieşit de pe pistă.

Nicio persoană nu a fost rănită în accident, dar traficul pe Aeroportul din Genova a fost suspendat aproximativ două ore.

Numeroase echipaje de pompieri au fost mobilizate pentru evitarea unui incendiu de amploare.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici