FOTO Un preşedinte controversat care nu crede în COVID-19 a fost muşcat de o pasăre în timp ce o hrănea

Aflat în izolare, preşedintele Braziliei Jair Bolsonaro a fost muşcat de o pasăre timp ce încerca să o hrănească, precizează The Guardian.

1255 afișări
Imaginea articolului FOTO Un preşedinte controversat care nu crede în COVID-19 a fost muşcat de o pasăre în timp ce o hrănea

FOTO Un preşedinte controversat care nu crede în COVID-19 a fost muşcat de o pasăre în timp ce o hrănea

Incidentul a fost imortalizat şi publicat pe Twitter, iar animalul care l-a agresat pe preşedinte este o pasărea din specia rhea, care face parte din familia Nandu. Preşedintele Braziliei se află în izolare după ce a fost diagnosticat cu Covid-19. În imaginile publicate pe reţeaua socială, Bolsonaro apare purtând masca sanitară, în aer liber, în timp ce încearcă să hrănească pasărea, precizează The Guardian
 
În urmă cu o săptămână, preşedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a fost diagnosticat ca fiind infectat cu noul coronavirus şi se află în izolare.
 
Situaţia din Brazilia nu este tocmai bună, având în vedere că a fost raportat un total de peste 1.6 milioane de cazuri şi 66.093 de morţi din cauza COVID-19, relatează Associated Press. 
 
Bolsonaro este cunoscut pentru opinia lui radicală despre coronavirus, afirmând de nenumărate ori că virusul nu există, ori că este doar o gripă nevinovată. Mai mult, acesta şi-a dat masca jos în faţa jurnaliştilor. Liderul brazilian şi-a scos masca în faţa reporterilor pentru „a le arăta faţa” şi că este ”bine”. Acesta  a fost ameninţat că va fi dat în judecată de către jurnalişti pentru că şi-a dat jos masca sanitară şi nu a păstrat distanţa socială la conferinţa de presă în care a anunţat că a fost testat pozitiv.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici