FOTO, VIDEO O persoană a decedat,iar trei au fost rănite,după un atac cu cuţitul la o universitate din Texas

Un atacator înarmat cu un cuţit a înjunghiat mortal o persoană şi a rănit alte trei în campusul Universităţii Texas din oraşul american Austin, au anunţat autorităţile, care au precizat că un suspect a fost reţinut, relatează The Associated Press.

566 afișări
Imaginea articolului FOTO, VIDEO O persoană a decedat,iar trei au fost rănite,după un atac cu cuţitul la o universitate din Texas

O persoană a decedat,iar trei au fost rănite,după un atac cu cuţitul la o universitate din Texas (Imagine: Twitter)

Serviciul medical de urgenţă al comitatului Travis a anunţat că răniţii au fost transportaţi la spital cu răni potenţial grave, iar o persoană a decedat la locul faptei. Există informaţii că ar mai fi şi alte persoane care au suferit răni uşoare în urma acestui incident.

Atacul a avut loc în apropierea unei săli de sport, iar o persoană a fost reţinută, potrivit unui mesaj postat de Twitter de Departamentul de Poliţie al oraşului Austin, relatează postul CNN pe pagina electronică.

Poliţia a făcut un apel la populaţie să evite zona.

David Carter, şeful Poliţiei Universităţii Texas, l-a identificat pe suspectul reţinut drept Kendrex J.White, adăugând că primele informaţii arată că acesta era student al instituţiei de învăţământ, informează The Washington Post.

Oficialul a precizat că cele patru victime studiau la universitate.

Campusul Universităţii Texas se află în apropierea centrului oraşului Austin şi este una din cele mai mari instituţii de învăţământ superior din Statele Unite.

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici