FOTO, VIDEO | Sute de persoane au murit în urma unei alunecări de teren, în Sierra Leone

Cel puţin 312 persoane au murit în urma alunecărilor de teren şi inundaţiilor produse luni la periferia oraşului Freetown, capitala statului Sierra Leone, anunţă surse medicale citate de cotidianul Le Figaro.

787 afișări
Imaginea articolului FOTO, VIDEO | Sute de persoane au murit în urma unei alunecări de teren, în Sierra Leone

FOTO, VIDEO | Sute de persoane sunt date dispărute în urma unei alunecări de teren, în Sierra Leone

"Cel puţin 180 de corpuri au fost aduse la morga Spitalului Connaught din Freetown", a declarat un angajat al instituţiei, Mohamed Sinneh.

Sute de persoane sunt date dispărute în urma gravelor alunecări de teren produse în zona Regent, la periferia oraşului Freetown, după mai multe zile de ploi abundente.

Vicepreşedintele din Sierra Leone, Victor Bockarie Foh, a declarat că "sute de persoane probabil au murit" în urma alunecărilor de teren. Cel puţin 100 de case au fost distruse de un val de noroi şi de alunecarea de teren din zona Regent.

 

 
 

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici