FOTO Ziarul New York Times a publicat numele şi o descriere a persoanelor decedate din cauza noului coronavirus: Numerele singure nu pot măsura impactul

  • Ediţia de dumincă a ziarului The New York Times are pe prima pagină numele a 1000 de persoane ce au murit de COVID-19.
  • Ediţia scrisă spune despre oamenii aflaţi pe prima pagină: Nu sunt simple numele pe o listă, ei sunt ca noi.
2663 afișări
Imaginea articolului FOTO Ziarul New York Times a publicat numele şi o descriere a persoanelor decedate din cauza noului coronavirus: Numerele singure nu pot măsura impactul

FOTO Ziarul New York Times a publicat numele şi o descriere a persoanelor decedate din cauza noului coronavirus: Numerele singure nu pot măsura impactul

Ziarul a scris o scurtă introducere înainte de a enumera numele, vârsta, locul de reşedinţă şi o succintă descriere a vieţii lor.

"Numerele singure nu pot măsura impactul coronavirusului, indiferent dacă este numărul pacienţilor trataţi, al joburilor suspendate sau al vieţilor pierdute", se precizează în deschiderea listei.

Marc Lacey editor al ziarului a precizat: Am vrut să fac ceva ce oamenii să poată să privească peste 100 de ani ca să înţeleagă cea ce trăim noi acum.

Liste ale victimelor provocate de COVID-19 au fost publicate şi de The Boston Globe luna trecută alături de o poză şi de scurtă descriere.

Numărul deceselor cauzate de noul coronavirus în New York a coborât sub 100 la ultima raportare. Guvernatorul a numit numărul deceselor "o tragedie, fără îndoială" dar a spus că nu poate ignora că trendul descendent este un semn pozitiv că New York se întoarce treptat la normal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici