Fotografii şocante ale unui militar israelian alături de deţinuţi palestinieni legaţi - VIDEO

Fotografii ale unei femei-militar israeliene pozând zâmbitoare alături de prizonieri palestinieni cu ochii acoperiţi şi mâinile legate au provocat indignare în Israel, după difuzarea lor luni de postul public de televiziune.

103 afișări
Imaginea articolului Fotografii şocante ale unui militar israelian alături de deţinuţi palestinieni legaţi - VIDEO

Fotografii şocante ale unui militar israelian alături de deţinuţi palestinieni legaţi (Imagine: www.news.yahoo.com)

Tânăra, Eden Abargil, a postat aceste fotografii cu deţinuţii pe care îi păzea pe pagina sa din cadrul reţelei de socializare Facebook, postul public israelian de televiziune difuzându-le, la rândul său, luni seară.

Armata israeliană a denunţat, într-un comunicat, "comportamentul ruşinos al militarului", precizând că femeia şi-a terminat serviciul militar în urmă cu un an.

Imaginile sunt reunite sub titlul "Armata, cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea".

Femeia este fotografiată alături de palestinieni cu ochii acoperiţi şi mâinile legate, într-o bază a armatei.

Directorul Comitetului israelian împotriva torturii, Yishai Menuchim, a criticat, într-un comunicat, comportamentul militarului, apreciind că el "ilustrează o atitudine devenită normă, constând în tratarea palestinienilor ca obiecte şi nu ca fiinţe umane".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici