François Hollande reiterează că nu se retrage din viaţa politică

Fostul preşedinte francez François Hollande a anunţat miercuri că nu se retrage din viaţa politică, în contextul în care are dreptul la încă un mandat, relatează site-ul cotidianului Le Figaro.

72 afișări
Imaginea articolului François Hollande reiterează că nu se retrage din viaţa politică

François Hollande reiterează că nu se retrage din viaţa politică

"La un moment dat, voi spune ceea ce am de spus, fără a împiedica redresarea ţării noastre", a declarat Francois Hollande într-un interviu acordat postului TV5 Monde.

"Chiar şi atunci când am decis, din motivele anunţate, să nu candidez din nou, era o situaţie care mi se părea prea periculoasă, am spus că nu mă voi retrage din viaţa politică", a explicat fostul preşedinte socialist.

Francois Hollande a avut un mandat de preşedinte al Franţei, dar, pe fondul scăderii popularităţii şi în contextul ascensiunii formaţiunii populiste Frontul Naţional, a decis să nu candideze din nou în scrutinul din 2017.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici