Francezii îi cer demisia lui Emmanuel Macron

  • În Montpellier a avut loc un atac armat în aceeaşi zi a unei vizite a lui Macron.
  • Macron era în Montpellier la dialoguri cu poliţia, pe tema angajării de nou personal.
  • Francezii l-au întâmpinat pe Macron cu proteste în care i-au cerut demisia.
1166 afișări
Imaginea articolului Francezii îi cer demisia lui Emmanuel Macron

Sursa foto: Profimedia

Macron îşi apără palmaresul în securitate, în aceeaşi zi în care este deschis un dosar penal pentru omucidere, în urma unui atac armat.
 
Vizita preşedintelui francez în Montpellier a coincis fix cu ziua de începere a anchetei, de către poliţia aceluiaşi oraş.
 
În urma atacului, o persoană a fost rănită grav, după ce a fost împuşcată în timp ce mergea pe trotuar.
Macron şi ministrul de Interne se aflau acolo, pentru a discuta cu poliţiştii pe tema provocărilor zilnice pe care aceştia le întâmpină.
 
Totul se întâmplă în contextul derulării unui program de creştere a personalului poliţienesc francez cu 10.000 de membri, până la finalul mandatului prezidenţial, din 2022.
 
În ciuda încercărilor lui Macron de atingere a obiectivelor, pe final de mandat, oamenii din Montpellier i-au cerut demisia.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici