Francois Hollande afirmă că securitatea sa este garantată permanent

Preşedintele Franţei, Francois Hollande, a exprimat "indignare totală" faţă de revista Closer, care a făcut dezvăluiri despre relaţia amoroasă pe care ar avea-o cu o actriţă, subliniind că securitatea sa este garantată în orice loc.

58 afișări
Imaginea articolului Francois Hollande afirmă că securitatea sa este garantată permanent

Francois Hollande afirmă că securitatea sa este garantată permanent (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Securitatea mea este garantată permanent, în orice moment, fie că mă deplasez oficial, în Franţa, la Paris, în lume sau în cadru privat", a spus Hollande.

Preşedintele Franţei a subliniat că este foarte indignat din cauza dezvăluirilor revistei Closer, dar a precizat că nu va da în judecată publicaţia care a dezvăluit relaţia sa cu actriţa Julie Gayet.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici