Francois Hollande, preşedintele Franţei, anunţă iniţiative la scară europeană indiferent de rezultatul referendumului din Marea Britanie

Preşedintele Franţei, Francois Hollande, a anunţat miercuri că va avea iniţiative la scară europeană oricare ar fi rezultatul referendumului britanic privind rămânerea sau ieşirea Marii Britanii din UE, a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului francez, citat de Le Figaro online.

1434 afișări
Imaginea articolului Francois Hollande, preşedintele Franţei, anunţă iniţiative la scară europeană indiferent de rezultatul referendumului din Marea Britanie

Hollande anunţă iniţiative la scară europeană indiferent de rezultatul referendumului din M.Britanie (Imagine AFP / Mediafax Foto)

"Este o decizie liberă a britanicilor care va avea, desigur, oricare ar fi rezultatul, consecinţe politice. Iar Preşedintele Republicii a anunţat miercuri dimineaţa că indiferent ce se întâmplă ca urmare a acestui vot, va avea iniţiative la scară europeană", a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului francez, Stéphane Le Foll.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici