Frans Timmermans doreşte „o platformă progresistă” în Parlamentul European

Frans Timmermans, candidatul Partidului Socialiştilor Europeni (PSE) pentru postul de preşedinte al Comisiei Europene, le-a mulţumit cetăţenilor care au votat în cadrul scrutinului europarlamentar şi a transmis că doreşte „o platformă progresistă” în cadrul Parlamentului, relatează Politico Europe.

1119 afișări
Imaginea articolului Frans Timmermans doreşte „o platformă progresistă” în Parlamentul European

Frans Timmermans doreşte „o platformă progresistă” în Parlamentul European

„Familia mea politică a pierdut locuri (în Parlamentul European, n.red.). Am pierdut locuri, ceea ce înseamnă că trebuie să fim umili. Dar sunt şi optimist”, a declarat Timmermans, menţionând că formaţiunea sa va lucra împreună cu alte partide progresiste în Parlamentul European.

„Vom crea o platformă bazată pe politici progresiste- orientate spre viitor, dinamice”, a adăugat candidatul Partidului Socialiştilor Europeni (PSE) pentru postul de preşedinte al Comisiei Europene.

În cadrul unui eveniment al Socialiştilor în Bruxelles, Timmermans le-a mulţumit votanţilor şi membrilor grupului pentru organizarea campaniei.

„Doresc să vă mulţumesc pentru faptul că am reuşit să comunicăm cu foarte mulţi cetăţeni din Uniunea Europeană despre îngrijorările şi dorinţele lor. Cetăţenii doresc o Uniune Europeană care înţelege că putem rezolva problemele doar împreună”, a declarat Timmermans.

Conform rezultatelor provizorii emise de Parlamentul European, Alianţa Progresistă a Socialiştilor şi Democraţilor (S&D, centru-stânga) se situează pe locul al doilea, cu 152 de locuri în viitorul Parlament. Scrutinul este condus de Partidul Popular European, care va obţine 178 de locuri.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici