Franţa: Două românce care furau din magazine cereau semnarea unei petiţii false, apoi solicitau 10 euro. Tinerele au fost arestate

Poliţişti în civil au arestat, joi, două tinere din România, care cereau semnarea unei petiţii în favoarea unei asociaţii care apăra drepturile "surzilor care lucreaza în mine", iar după semnare, cereau 10 euro, poliţia descoperind ulterior că acestea furau din magazine.

99 afișări
Imaginea articolului Franţa: Două românce care furau din magazine cereau semnarea unei petiţii false, apoi solicitau 10 euro. Tinerele au fost arestate

Franţa: Două românce care furau din magazine cereau semnarea unei petiţii false, apoi solicitau 10 euro. Tinerele au fost arestate (Imagine: Mediafax Foto)

Vigilenţa unui comerciant francez a dus, la începutul acestei săptămâni, la arestarea unei profesioniste în furtul din magazine, în urma unui control la şapte magazine din centrul oraşului Saint-Gaudens, scrie www.ladepeche.com.

Creşterea numărului de furturi a determinat poliţia să suplimenteze patrulele, iar rezultatele au apărut imediat.

Două românce cereau semnarea unei petiţii, apoi cereau 10 euro, ceea ce este interzis. Politiştii le-au urmărit comportamentul. Cele două femei au intrat apoi într-un magazin unde una fura şi cealaltă era atentă să nu fie văzute.

Ancheta a arătat că femeile acţionau în toată regiunea Tarbes din Libourne. Aduse în faţa procurorului din Toulouse femeile au făcut obiectul unei proceduri de judecată imediată, ele fiind arestate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici