Franţa nu a primit casetele privind asasinarea jurnalistului Jamal Khashoggi, în pofida declaraţiilor făcute de Erdogan

Ministrul francez de Externe, Jean-Yves Le Drian, a declarat luni că Franţa nu a primit casetele privind asasinarea jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, în pofida afirmaţiilor făcute de preşedintele turc Tayyip Erdogan, relatează Reuters.

218 afișări
Imaginea articolului Franţa nu a primit casetele privind asasinarea jurnalistului Jamal Khashoggi, în pofida declaraţiilor făcute de Erdogan

Franţa nu a primit casetele privind asasinarea jurnalistului Jamal Khashoggi, în pofida declaraţiilor făcute de Erdogan

Jamal Khashoggi, editorialist al cotidianului The Washington Post şi un critic acerb al prinţului moştenitor al Arabiei Saudite, a fost ucis după ce a intrat în Consulatul saudit de la Istanbul. Preşedintele turc a acuzat recent că asasinarea acestuia a fost ordonată la "cel mai înalt nivel".

Erdogan a declarat sâmbătă că Franţa, Germania şi Marea Britanie au primit casetele pe care este înregistrată asasinarea jurnalistului. Cu toate acestea, Le Drian a afirmat într-un interviu acordat postului France 24 că, din informaţiile pe care le deţine, Franţa nu a primit o astfel de casetă.

Un oficial de la Casa Albă a informat că Preşedintele SUA, Donald Trump, a discutat la Paris cu omologul său turc, Recep Erdogan, despre cazul uciderii disidentului saudit Jamal Khashoggi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici