Franţa riscă să fie vizată de noi atentate, avertizează Francois Hollande

Franţa riscă să fie vizată de noi atacuri islamiste, avertizează preşedintele Francois Hollande la câteva zile după atacul terorist comis într-un tren care circula pe ruta Amsterdam-Paris, informează site-ul postului Deutsche Welle.

833 afișări
Imaginea articolului Franţa riscă să fie vizată de noi atentate, avertizează Francois Hollande

Franţa riscă să fie vizată de noi atentate, avertizează Francois Hollande (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Încă suntem expuşi", a declarat Hollande marţi, într-un discurs rostit în faţa diplomaţilor, la Paris.

"Agresiunea care a avut loc vineri şi care putea degenera într-un carnagiu monstruos este o nouă dovadă că trebuie să ne pregătim de alte atacuri şi trebuie să ne apărăm", a adăugat preşedintele Franţei.

Un militant islamist, Ayoub El-Khazzani, a încercat să deschidă focul, vineri, într-un tren Thalys care circula pe ruta Amsterdam - Paris.

Teroristul a rănit trei persoane, înainte de a fi imobilizat de doi militari americani care erau pasageri în tren.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici