Franţa solicită redeschiderea frontierelor în spaţiul UE şi avertizează că va aplica reciprocitatea

  • Franţa solicită redeschiderea frontierelor în spaţiul UE şi avertizează că va aplica reciprocitatea
  • Edouard Philippe: Franţa este favorabilă redeschiderii frontierelor în interiorul Uniunii Europene fără cele 14 zile de izolare
  • "Va fi aplicat principiul reciprocităţii cu ţările care ţin închise frontierele sau aplică măsura de carantină de 14 zile", a avertizat Edouard Phillipe
3841 afișări
Imaginea articolului Franţa solicită redeschiderea frontierelor în spaţiul UE şi avertizează că va aplica reciprocitatea

Franţa solicită redeschiderea frontierelor în spaţiul UE şi avertizează că va aplica reciprocitatea

Administraţia Franţei pledează pentru redeschiderea frontierelor în interiorul Uniunii Europene începând din 15 iunie, avertizând că va aplica principiul reciprocităţii, relatează cotidianul Le Figaro.

Franţa este favorabilă redeschiderii frontierelor în interiorul Uniunii Europene fără cele 14 zile de izolare, a declarat joi după-amiază premierul Edouard Phillipe.

"Va fi aplicat principiul reciprocităţii cu ţările care ţin închise frontierele sau aplică măsura de carantină de 14 zile", a avertizat Edouard Phillipe.

Comisia Europeană a cerut eliminarea în mod coordonat a restricţiilor de călătorie în spaţiul Uniunii Europene. Totuşi, multe ţări au anunţat facilitarea călătoriilor doar pentru cetăţenii statelor vecine.

Frontierele externe ale Uniunii Europene rămân închise pentru cetăţenii extracomunitari care nu efectuează călătorii esenţiale până cel puţin pe 15 iunie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici