Fratele mai mic al lui Donald Trump a fost spitalizat. Starea lui este foarte gravă

  • Fratele lui Donald Trump a fost internat la New York
  • Nu se ştie cauza, dar Robert Trump ar fi „foarte bolnav”, scrie presa americană
  • El a mai fost internat, în primăvară, din cauza unei probleme grave
7902 afișări
Imaginea articolului Fratele mai mic al lui Donald Trump a fost spitalizat. Starea lui este foarte gravă

Fratele mai mic al lui Donald Trump a fost spitalizat FOTO Getty

Robert Trump, fratele mai mic al preşedintelui Donald Trump, a fost internat la New York. Anunţul a fost făcut de  purtătorul de  Kayleigh McEnany, secretarul de presă al Casei Albe.
 
Oficialii nu au vorbit despre cauza internării, dar acesta ar fi „foarte bolnav”, scrie presa americană. Robert Trump, în vârstă de 72 de ani, ar mai fi fost internat, în primăvară. 
 
Ar urma ca preşedintele SUA să îi facă o vizită, în timpul zilei de vineri.
 
Robert Trump  este fratele mai mic al lui Donald Trump. Este un executiv de afaceri pensionar şi dezvoltator imobiliar care a gestionat proprietăţile imobiliare ale Organizaţiei Trump în afara Manhattan.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici