Furtuni violente în Brazilia. Cel puţin 46 de persoane au murit în urma inundaţiilor şi alunecărilor de teren

Cel puţin 46 de persoane au murit din cauza furtunilor care afectează Brazilia de câteva zile, provocând inundaţii şi alunecări de teren, au informat duminică autorităţile braziliene, relatează site-ul postului France 24.

594 afișări
Imaginea articolului Furtuni violente în Brazilia. Cel puţin 46 de persoane au murit în urma inundaţiilor şi alunecărilor de teren

Sursa: Profimedia Images

Numărul persoanelor decedate în urma furtunilor a ajuns la 46, au informat autorităţile.

Oficialii au informat de asemenea că aproximativ 25.000 de oameni au rămas fără case în 58 de oraşe şi localităţi din statul Minas Gerais.

Preşedintele Jair Bolsonaro a declarat că Guvernul "face tot ce este posibil".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici