Gabriel Leş, „deosebit de bucuros” în urma numirii lui Geoană în funcţia de secretar general adjunct al NATO

Gabriel Leş a afirmat că a primit „cu deosebită bucurie” vestea numirii lui Mircea Geoană în funcţia de secretar general adjunct al NATO. Ministrul Apărării a adăugat că aşteaptă cu nerăbdare să lucreze cu acesta în vederea îndeplinirii misiunilor ce revin României în cadrul Alianţei Nord-Atlantice.

369 afișări
Imaginea articolului Gabriel Leş, „deosebit de bucuros” în urma numirii lui Geoană în funcţia de secretar general adjunct al NATO

Gabriel Leş, „deosebit de bucuros” în urma numirii lui Geoană în funcţia de secretar general adjunct al NATO

„Am primit cu deosebită bucurie vestea numirii dlui Mircea Geoană în poziţia de secretar general adjunct al NATO. Este probabil cea mai înaltă poziţie deţinută de un român într-o organizaţie internaţională, iar Ministerul Apărării Naţionale va beneficia direct de pe urma acestui succes diplomatic al României. Aştept cu nerăbdare să lucrez cu domnul Mircea Geoană pentru îndeplinirea misiunilor ce ne revin în cadrul Alianţei Nord-Atlantice”, a scris Gabriel Leş, miercuri, pe Facebook.

Secretarul general NATO, Jens Stoltenberg, a anunţat miercuri numirea lui Mircea Geoană în funcţia de adjunct al secretarului general al Alianţei Nord-Atlantice.

Mircea Geoană o va înlocui pe Rose Gottemoeller, din Statele Unite, al cărei mandat începuse în octombrie 2016.

 

Taguri:
leş,
apărării,
geoană

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici