GALERIE FOTO: Oraş de 14 milioane de oameni, devastat de ciclonul Amphan. Cel puţin 15 morţi lăsaţi în urmă de furtuna care a bătut cu peste 200km/h

  • Ciclonul Amphan, care a înregistrat şi 270 km/h, potrivit meteorologilor, a lovit oraşul indian Calcutta
  • Calcutta are 14 milioane de locuitori
  • Potrivit presei din India, cel puţin 15 oameni au murit din cauza furtunii
2272 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO: Oraş de 14 milioane de oameni, devastat de ciclonul Amphan. Cel puţin 15 morţi lăsaţi în urmă de furtuna care a bătut cu peste 200km/h

GALERIE FOTO: Oraş de 14 milioane de oameni, devastat de ciclonul Amphan. Cel puţin 15 morţi lăsaţi în urmă de furtună

Calcutta, oraş indian cu 14 milioane de locuitori, a fost lovit de ciclonul Amphan. Furtuna a lăsat în urmă cel puţin 15 morţi, notează BBC, care scrie că autorităţile din regiunea West Bengal se luptă şi cu epidemia de coronavirus: 3.103 cazuri sunt în Calcutta.
 
Ciclonul Amphan a lovit Golful Bengal, iar meteorologii notează că în drumul său se află Bangladesh şi posibil Bhutan.
 
Imaginile surprinse de fotografi profesionişti, dar şi de amatori, arată gradul distrugerilor provocate de Amphan în Calcutta, unde copaci au fost scoşi din rădăcini şi aruncaţi peste maşini şi case.
 
"A fost Iadul. De la etajul 12, de unde locuiesc, am s-a simţit ca un cutremur care nu se mai oprea", a spus Kajal Basu, potrivit BBC.
 
În doar 45 de minute, străzile oraşului au fost complet inundate, iar alimentarea cu electricitate oprită.
 
Amphan este cel mai puternic ciclon care a lovit Golful Bengal în ultimii 21 de ani.
 
 
 
 
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici