Garda de corp a ministrului britanic de Externe a uitat pistolul încărcat într-un avion. Nu este la primul incident de acest fel

  • Bodyguard-ul lui Dominic Raab, ministrul de externe al Marii Britanii şi-a uitat pistolul încărcat într-un avion şi a fost concediat.
  • Pistolul se afla în tocul său, pe scaunul unei aeronave americane United Airlines.
  • Ministrul Dominic Raab a vizitat Washingtonul pentru a încerca să-l liniştească pe omologul său american cu privire la Brexit.
747 afișări
Imaginea articolului Garda de corp a ministrului britanic de Externe a uitat pistolul încărcat într-un avion. Nu este la primul incident de acest fel

Profimedia

Un ofiţer de poliţie însărcinat cu protecţia şefului diplomaţiei britanice Dominic Raab a fost concediat după ce a uitat arma încărcată într-un avion, la întoarcerea dintr-o călătorie în Statele Unite, a declarat sâmbătă poliţia britanică.
 
Arma, un pistol semiautomat Glock 19, a fost descoperit de un angajat care se ocupă de curăşenie. Pistolul se afla în tocul său, pe scaunul unei aeronave americane United Airlines, după ce a aterizat vineri pe aeroportul din Londra. „Heathrow, a scris tabloidul The Sun, citat de Le Figaro.
 
"Suntem la curent cu incidentul petrecut în timpul zborului către Marea Britanie de vineri, 18 septembrie, şi luăm această problemă foarte în serios", a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei. "Ofiţerul de poliţie implicat a fost scos din îndatoririle operaţionale şi trebuie să se efectueze o anchetă internă asupra circumstanţelor," a adăugat el.
 
Ministrul Dominic Raab a vizitat Washingtonul pentru a încerca să-l liniştească pe omologul său american cu privire la Brexit.
 
Garda de corp a lui Raab nu se află la primul incident de acest fel. În Februarie, el a lăsat pistolul şi paşaportul fostului său şef, premierul conservator David Cameron, în toaleta unui avion, provocând panică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici