Gardienii Revoluţiei: Statele Unite au început un război psihologic împotriva Iranului

Hossein Salami, liderul Gardienilor Revoluţiei din Iran, a declarat duminică, în cadrul unei sesiuni parlamentare, că Statele Unite au pornit un război psihologic în regiune, potrivit unui purtător de cuvânt al Parlamentului iranian, citat de Reuters.

1509 afișări
Imaginea articolului Gardienii Revoluţiei: Statele Unite au început un război psihologic împotriva Iranului

Gardienii Revoluţiei: Statele Unite au început un război psihologic împotriva Iranului

Declaraţia acestuia vine în contextul în care Statele Unite au trimis un portavion şi mai multe bombardiere strategice de tip B-52 către Orientul Mijlociu, pentru a contracara ceea ce Administraţia Trump numeşte „indicii clare” ale unor ameninţări din partea Iranului la adresa forţelor americane din regiune.

Pentagonul nu a oferit detalii suplimentare despre această operaţiune, însă un oficial american a declarat că decizia vine în contextul în care serviciile secrete au stabilit că iranienii au încărcat echipamente militare, inclusiv rachete, pe nave de mici dimensiuni.

„Comandantul Salami a prezentat o analiză conform căreia americanii au început un război psihologic, dat fiind că venirile şi plecările forţelor lor în regiune au devenit un lucru obişnuit”, a declarat Behrouz Nemati, purtător de cuvânt al Parlamentului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici