Gazprom, o altă moarte suspectă: Iuri Voronov, găsit în piscina vilei sale

Mister la Sankt Petersburg: bărbatul de 61 de ani conducea o companie de transport legată de Gazprom, având acelaşi destin precum a altor 5 persoane legate de gigantul gazului, începând din ianuarie până astăzi.

2456 afișări
Imaginea articolului Gazprom, o altă moarte suspectă: Iuri Voronov, găsit în piscina vilei sale

Gazprom, o altă moarte suspectă: Iuri Voronov, găsit în piscina vilei sale

„Ipoteza sinuciderii pare să fie exclusă”, scriu sursele occidentale, comentând faptul că trupul lui Yuri Voronov plutea în mijlocul piscinei. În partea de jos, un pistol şi o duzină de gloanţe. „O scenă dintr-un film” a scris postul 47News.

Un bărbat în vârstă de 61 de ani, care şi-a părăsit biroul după două săptămâni de beţii copioase, rezultat al unor certuri cu partenerii săi.

O poveste de crimă consumată în regiunea Vyborgskj, la nord de Sankt Petersburg.

Voronov intră pe lista persoanelor care au avut vreo legătură cu Gazprom şi care au murit în circumstanţe cel puţin suspecte. Aproape toţi au fost etichetaţi ulterior sinucidere sau omucidere-sinucidere.

Ca aproape toţi ceilalţi, nu a fost un adevărat director al gigantului energetic rus şi mondial.  Fondase o companie de transport şi logistică, Astra Shipping, care trăia din subcontracte şi contracte care i-au venit de la Gazprom.

Şi lucrurile nu mergeau bine pentru el, pentru că în 2020 şi 2021 compania sa şi-a închis bilanţurile pe roşu, cu o pierdere totală de 160 de milioane de ruble.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici