George Bush Sr. şi George Bush Jr. nu vor susţine candidatura lui Donald Trump

Foştii preşedinţi americani George H.W. Bush şi George W. Bush, membri ai Partidului Republican, au anunţat joi că nu vor susţine candidatura lui Donald Trump în scrutinul prezidenţial, informează ABC News.

7816 afișări
Imaginea articolului George Bush Sr. şi George Bush Jr. nu vor susţine candidatura lui Donald Trump

Donald Trump (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ Hepta)

"Preşedintele George W. Bush nu are niciun plan să participe sau să comenteze campania electorală", a declarat purtătorul de cuvânt al celui de-al 43-lea preşedinte al Statelor Unite.

"La vârsta de 91 de ani, preşedintele George H.W. Bush este retras din politică. A făcut câteva lucruri pentru a-l ajuta pe Jeb, dar acelea erau excepţiile care confirmau regula", a afirmat reprezentatul familiei.

Donald Trump va fi, cel mai probabil, candidatul Partidului Republican pentru funcţia de preşedinte al Statelor Unite. Însă candidatura sa riscă să divizeze puternic formaţiunea conservatoare, existând riscul ca mulţi simpatizanţi republicani să nu voteze cu el.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici