Georgia va renumăra manual toate voturile

  • În Georgia, Joe Biden a primit 49,5% din voturi, iar Donald Trump 49,2%
  • Toate voturile din Georgia vor fi renumărate manual
  • În Georgia, Biden are cu peste 14.000 de voturi în plus faţă de Trump
560 afișări
Imaginea articolului Georgia va renumăra manual toate voturile

Georgia va renumăra manual toate voturile

Pentru prima oară în istorie, alegerile din statul American Georgia vor fi auditate. Acest lucru e în interesul republicanilor pentru că e şansa lor să rămână cu majoritate în Senat.

Secretarul de stat din Georgia, Brad Raffensperger a făcut anunţul pe Twitter. „Conform legii promulgate în 2019 – Georgia trebuie să aibă un audit de limitare a riscului la nivel de stat, ceea ce impune o renumărare. Suntem hotărâţi să numărăm fiecare buletin de vot legal. Votanţii din Georgia merită rezultate precise şi sigure. Avem încredere în cifrele noastre”, a scris secretarul de stat pe contul său.

Raffensperger a declarat că diferenţa dintre Biden şi Trump este în prezent de doar 14.111 voturi.

Brad Raffensperger, secretarul de stat, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă miercuri că doreşte ca procesul să înceapă până la sfârşitul acestei săptămâni şi că se va încheia până pe 20 noiembrie, termenul limită al statului pentru certificarea numărului final de voturi.

El a promis că biroul său investighează şi va continua să investigheze toate cazurile de nereguli de vot: „Fiecare vot legal va conta”, a spus el.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici