Germania a înregistrat cele mai multe noi infectări din ultimele 3 luni

  • Germania se confruntă cu o creştere rapidă a noilor cazuri în ultimele săptămâni
  • 1.319 infecţii au fost raportate în ultimele 24 de ore, cele mai multe din ultimele 3 luni
  • Ministrul Sănătăţii spune că e îngrijorat de reîntoarcerea nemţilor din vacanţe
6085 afișări
Imaginea articolului Germania a înregistrat cele mai multe noi infectări din ultimele 3 luni

Germania a înregistrat cele mai multe noi infectări din ultimele 3 luni

Germania a înregistrat cele mai multe cazuri de coronavirus din ultimele 3 luni, după ce numărul zilnic scăzuse sub 1000 de infectări pentru 3 zile consecutiv. În ultimele 24 de ore, nemţii au raportat 1.319 noi cazuri, infomrează Bloomberg.

Conform datelor de la Universitatea John Hopkins, Germania are în total peste 220.000 de cazuri de Covid-19, cu un vârf de 7000 de cazuri zilnice, la sfârşitul lui martie.

Germania se confruntă cu o creştere rapidă a infectărilor în ultimele săptămâni, creştere pusă pe seama intensificării activităţilor sociale, precum evenimente de familie, ieşiri în oraş, dar şi ale celor educaţionale şi profesionale.

Totodată, noi cazuri de Covid-19 s-au descoperit în rândul turiştilor germani care se întorc în ţară.
Jens Spahn, ministrul Sănătăţii: Temerea mea cea mai mare este referitoare la oamenii care se întorc din călătoriile în străinătate, acolo unde au loc petreceri sau evenimente, unde infectările pot să apară mai uşor.
Jens Spahn a adăugat că prioritatea autorităţilor este de a se asigura că grădiniţele şi şcolile se vor redeschide normal şi că industriile nu vor avea de suferit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici