Germania a trimis Ucrainei arme şi echipamente în valoare de 190 de milioane de euro

Nemţii şi-au anunţat contribuţia la războiul din Ucraina.

373 afișări
Imaginea articolului Germania a trimis Ucrainei arme şi echipamente în valoare de 190 de milioane de euro

Germania a trimis Ucrainei arme şi echipamente în valoare de 190 de milioane de euro

În primele opt săptămâni după invazia rusă, Germania a trimis la Kiev arme şi echipamente în valoare de peste 190 de milioane de euro.

Berlinul a dat undă verde livrării de arme în valoare de 120,5 milioane de euro şi alte tipuri de arme în valoare de 71,4 milioane de euro în perioada 24 februarie - 19 aprilie, potrivit celor anunţate de Ministerul „Economiei germane ca răspuns la o întrebare parlamentară”.

Recent, nemţii s-au plâns că au rastelurile goale, dar promiteau că armele pe care le fac începând de acum încolo le vor livra ucrainenilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici