Germania anunţă peste 6.000 de noi cazuri de Covid-19 într-o singură zi

  • Germania a înregistrat peste 6.000 de noi cazuri de Covid-19 faţă de ieri
  • Totodată, încă 140 de persoane au decedat din cauza acestei boli
  • Rata deceselor a crescut şi ea în Germania, dar rămâne relativ scăzută faţă de cea din alte state europene
2087 afișări
Imaginea articolului Germania anunţă peste 6.000 de noi cazuri de Covid-19 într-o singură zi

Germania anunţă peste 6.000 de noi cazuri de Covid-19 într-o singură zi

Germania a înregistrat peste 6.000 de noi cazuri de Covid-19 faţă de ieri, pentru doar a doua oară de la izbucnirea epidemiei, în timp ce încă 140 de persoane au decedat din cauza acestei infecţii, arată ultimele date făcute publice de autorităţile germane, potrivit Daily Mail.

Astfel, autorităţile au anunţat 6.156 de noi cazuri, ceea ce duce numărul total de infectări la 73.552, o creştere de 9,1% faţă de ziua precedentă.

De asemenea, cele 140 de decese înregistrate joi reprezintă al doilea cel mai mare bilanţ zilnic, după ziua de miercuri, când s-au înregistrat 149 de decese faţă de marţi. Numărul total de decese ajunge astfel la 872.

Şi rata mortalităţii în rândul persoanelor infectate a crescut în Germania, ajungând la 1,2% de la 0,5% săptămâna trecută, însă aceasta rămâne relativ scăzută faţă de cea înregistrată în alte state europene.

Landurile cele mai afectate sunt Bavaria şi Baden-Württemberg, cele mai apropiate de Italia. Astfel, 509 dintre cele 872 de decese au fost înregistrate în aceste două landuri.

Munchen, capitala Bavariei, a înregistrat 2.900 de cazuri de infectare, potrivit Institutului Robert Koch.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici