Germania este prima ţară din Europa care începe testarea în masă a anticorpilor COVID-19

  • Testarea se va face în patru regiuni din Germania în care au existat focare mari de virus
  • Până în prezent au fost prelucrate 200.000 de probe
  • Germania face 20.786 de teste la un milion de locuitori
1575 afișări
Imaginea articolului Germania este prima ţară din Europa care începe testarea în masă a anticorpilor COVID-19

Germania este prima ţară din Europa care începe testarea în masă a anticorpilor COVID-19

Germania, care este printre ţările din Europa care face cele mai multe teste pentru COVID 19, arată din nou calea pentru ieşirea din criză - va începe testarea în masa pentru anticorpii la noula coronavirus, arată site-ul Euronews.
 
Anticorpii din sânge sunt un indiciu că cineva a avut virusul. Teoria este că acei oameni vor avea cel puţin un anumit nivel de imunitate, deşi nu există nicio garanţie de imunitate deplină sau cât va dura”, arată publicaţia.
 
 
Cercetarea va implica donaţii de sânge în patru regiuni ale ţării în care au existat focare mari de virus, precum şi un studiu reprezentativ al populaţiei mai largi.
 
Un medic implicat în testarea anticorpilor este Ulrike Leimer-Lipke. Acesta spune că pentru ca aceste teste să aibă sens, persoana testată trebuie să fi avut simptome cu patru săptămâni în urmă.
 
Anticorpii durează relativ mult timp. Dacă aveţi simptome doar săptămâna trecută, nu veţi mai avea anticorpi până acum. Ştim că, în special în Germania, o mulţime de oameni o aveau deja. Şi este foarte important pentru ei, mai ales dacă au o bunică, o mamă sau un tată de care au grijă, pentru a şti dacă sunt deja imuni”, spune medicul.
 
De la începutul focarului, Germania a condus efectiv calea testării coronavirusului. Una dintre regiunile cele mai afectate din Italia încearcă, de asemenea, testarea în masă ca o ieşire din blocare.
 
Potrivit Euronews, până în prezent, peste 200.000 de probe au fost analizate.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici