Germania prelungeşte regulile de distanţare socială. Anunţul cancelarului Angela Merkel

Germania a extins regulile de distanţare socială menite să stopeze răspândirea epidemiei de coronavirus până pe 29 iunie, a declarat marţi guvernul cancelarului Angela Merkel, relatează publicaţia Local.de.

2133 afișări
Imaginea articolului Germania prelungeşte regulile de distanţare socială. Anunţul cancelarului Angela Merkel

Germania prelungeşte regulile de distanţare socială. Anunţul cancelarului Angela Merkel

 

Conform Local.de, până la 10 persoane vor avea voie să se adune în locuri publice, care sunt obligate să interacţioneze cu cât mai puţine persoane, în conformitate cu regulile convenite între guvernul federal şi cele 16 landuri din Germania. 
 
Guvernul Merkel a fost înrădăcinat în dezacorduri cu landurile cele mai puţin afectate, dintre care unele au vrut să anuleze măsurile şi să se deschidă în întregime.

În Germania bilanţul se ridică acum la 181.200 de cazuri de COVID-19, cu puţin peste 8.372 de decese - mult mai mici decât omologii europeni, precum Marea Britanie, Franţa, Spania şi Italia. Peste 165.000 de persoane s-au vindecat de coronaivrus, în Germania. „Acest succes se bazează în principal pe faptul că regulile privind distanţa şi igiena au fost puse în aplicare şi respectate", au spus guvernul şi reprezentanţii landurilor, citat de Local.de.
 
Oficialii au avertizat că ar putea fi impuse restricţii suplimentare dacă s-ar crea focare locale.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici