Germania relaxează restricţiile de călătorie începând de la 1 iulie

  • Germania a decis relaxarea restricţiilor de călătorie începând de la 1 iulie.
  • Heiko Maas: "După multe luni de restricţii, acum putem să ne bucurăm de un grad mai mare de normalitate, iar acest lucru este valabil şi pentru călătorii".
  • Vor fi permise călătoriile în aproximativ 100 de ţări care au rate de infectare sub 200 de cazuri la 100.000 de locuitori.
12957 afișări
Imaginea articolului Germania relaxează restricţiile de călătorie începând de la 1 iulie

Foto: Profimedia

Guvernul Germaniei a anunţat, vineri, relaxarea restricţiilor de călătorie, începând de la 1 iulie, în relaţia cu numeroase ţări, pentru facilitarea turismului, informează publicaţia Der Spiegel.
 
"După multe luni de restricţii, acum putem să ne bucurăm de un grad mai mare de normalitate, iar acest lucru este valabil şi pentru călătorii", a declarat ministrul german de Externe, Heiko Maas.
 
De la 1 iulie, Germania va permite fără restricţii călătoriile din ţări care au rata de infectare sub 200 de cazuri la 100.000 de locuitori. În această categorie intră circa 100 de ţări. Restricţiile vor fi menţinute în cazul ţărilor în care sunt semnalate variante periculoase ale coronavirusului.
 
În prezent, Germania permite călătoriile doar în ţări care au rata de infectare sub 50 de cazuri la 100.000 de locuitori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici